Atkinson shpik skenën e tamburit të pasqyrave

From Social Parakeet, 10 Months ago, written in Plain Text, viewed 72 times.
URL https://k.ryp.io/view/8371e3d3 Embed
Download Paste or View Raw
  1. L. B. Atkinson është cituar pak në tregimet televizive. Megjithatë, shpikja e tij në 1882 e daulles pasqyrë skaner do të ketë një ndikim vendimtar dhe do të - në konkurrencë me disk Nipkow - rritja e televizionit mekanike në vitet 1920 dhe 1930.
  2. Për fat të keq, nuk ka dëshmi formale për datën e përfundimit të kësaj pajisjeje. Atkinson, i cili kishte diplomuar nga Kolegji Mbretëror në vitin 1885 dhe hyri në jetën profesionale, ishte në gjendje për të ndërtuar Aores tij pajisjen e kanë njohur hipoteza zhvilluar nga WEILLER. Por ai gjithashtu tregon në artikullin e tij se ai ende ka modele e tij - si dëgjoi: ekzistenca e tyre është e verifikueshme - ai do të kishte dy javë për të ndërtuar pas marrjes dieni të WEILLER propozuar . Përveç kësaj, Weiller ishte një student në Oksford në gjysmën e parë të viteve 1880 dhe ishte në gjendje të mësonte për punën e Atkinson në vend. Nëse nuk zbulohen dokumente të reja, çështja e përparësisë, në këtë fazë, është e padisponueshme.
  3. pasqyron rrota do të luajë një rol të rëndësishëm në zhvillimin e televizionit mekanike para tre dekadave të shekullit të 20-të dhe kjo është ndoshta e padrejtë se ata janë rrotat Appellees Weilelr vend se rrota Atkinson.
  4. https://ok.ru/group/54095563784270/topic/67918421516366

Reply to "Atkinson shpik skenën e tamburit të pasqyrave"

Here you can reply to the paste above